Подмладяваща маска за лице!

Оризова маска за лице-тайният секрет на японките.....
Невероятният лифтинг ефект и подмладяване на лицето с помощта на ориз е лесно обяснимо. Оризът съдържна линолова киселина и е мощен антиоксидант, който стимулира производството на колаген. Бръчките се появяват, когато колагенът липсва, това се дължи на свързани с възрастта хормонални промени, непълноценно хранене, тютюнопушене. Японските жени винаги са използвали ориз в своите маски, от където идва и прочутата им порцеланова кожа.
Дълбоко овлажняване, почистване, изглаждане на бръчките и повдигане на лицето на проблемните зони-всичко това ще даде на кожата оризовата маска.




Вижте съставките на маската:
3 супени лъжици ориз
1супена лъжица мляко
1 супена лъжица мед

Сварете ориза с неголямо количество вода. Прецедете, като запазите водата. Разбъркайте една супена лъжица мляко с ориза и меда-получава се гъста кашица.
Нанесете маската върху чиста и суха кожа, задръжте на лицето, докато оризът напълно изсъхне/около 15 минути/. Измийте с водата, която остана след сваряването на ориза.
За добри резултати е достатъчно да се прави маската веднъж седмично. Оризът ще направи кожата ви мека, влажна, ще помогне да се отървете от старчески петна и ще подобри кръвообращението. Антиоксидантите в състава на ориза ще облекчат възпалението и освен това оризът има свойството да отстранява последиците от въздействието на ултравиолетовите лъчи върху кожата.
Вижте новото си лице в огледалото-само за 15 минути седмично-нали е невероятно!