Диетата на Мадона - 10 кг за 10 дни!

 Мадона изглежда супер за годините си, но тя се отнася много отговорно към менюто си. Нейният личен диетолог определя всеки прием на храна.
Мадона почти никога не се храни в ресторант, тя приема храна само ако е приготвена от личният й готвач.Основните продукти от диетата на Мадона са от древната традиционна японска кухня.
Можете да последвате здравословната диета на Мадона, ако искате наистина да отслабнете.
Кои храни допринасят за загуба на тегло: плодове, зеленч
уци, морски водорасли, кафяв ориз, сусам, супа с юфка от соево брашно, вегетарианско суши.
Какви храни да избягвате, за да отслабнете:  всички месни продукти и други от животински произход - яйца и млечни продукти, както и всички продукти, които са преработени, кофеин, захар и алкохол, както и всякакви изкуствени продукти или тези, които са били обработени химически.

Предлагам ви диетата на Мадона при която може да свалите 10 кг за 10 дни:
меню за деня:Закуска: овесена каша.Обяд: кафяв ориз със зеленчуци.Вечеря: супа с юфка от соево брашно или супа.Правилата на диетата на Мадона:- Трябва да се яде само, когато наистина има глад и добре да се дъвче храната.- Дневния прием на храна трябва да се състои от следните пропорции: 30 на сто - зеленчуци, 10% - течни, 10 процента - бобови, 50 процента - зърнени, плюс орехи и плодове.- Необходимо е да се пие много чай.
 Диетата на Мадона за 10 дни  -  една наистина здравословна диета при която се  губят 10кг  тегло за 10 дни.