Как да направите съблазнителни малките гърди?


Красивите гърди привличат погледите на мъжете и завистта на жените. Въпреки това мнението, че красотата на гърдата зависи от нейния размер е погрешна. Дори малките гърди могат да изглеждат съблазнително, но за това трябва мъдро да изберете подходящо бельо, да се правят специални упражнения и да се прилага подходяща козметика.

Масаж на гърдите!



Масажът на гърдите може да се прави още в леглото, веднага след събуждане. Нанесете масажен крем на кожата, започнете масаж най-напред с кръгови движения по часовниковата стрелка, после до радиус до зърното и обратно и най-накрая по спирала.
Вземете гърдата в лявата ръка а с възглавничката на палеца на дясната потупвайте по нея. Използвайте пощипващи и кръгови движения с меката част на пръста.
Завършете с поглаждане. Такъв масаж великолепно стимулира кръвообращението, повишава еластичността на тъканите, възпрепятства стареенето.

Водни процедури за гърди

Водата също може да прави чудеса. Много добре се отразява душ и масаж. С помощта на хладен душ масажирайте гърдите с кръгови движения по часовниковата стрелка и против часовниковата стрелка по 10 минути. Въобще хладния или контрастния душ прекрасно предотвратяват увяхването на кожата.
Вместо душ може да се използва лед. В този случай трябва да се замрази не обикновена вода, а отвара от билки с дестилирана вода. Например отвара от анасон, евкалипт, мащерка, жълт кантарион. Една супена лъжица то дрогата се залива с чаша вряла вода.

Добре е използването на контрастни компреси: студена вода с лимон и топла със сол, като температурата трябва да бъде умерена не много студена и не много топла.
Навлажнете две парчета плат с топлата и студената и ги прилагайте на гърдите последователно 10 пъти, като топлата задържате за 1 минута, а студената за 30 секунди. Започнетете с топлата вода.