Помогнете си със самохипноза!


Животът както всички сме се уверили е несправедлив, и няма как да бъде другояче. Но ние трябва да намерим начин да се справим с него по най-добрия начин. Това е наша лична грижа. КАК? Как да се справим с нашите привички, недостатъци, страхове и проблеми? Има ли начин да сбъднем своите най-съкровени мечти и фантазии? Излиза, че това го е разрешила психологията или по-точно прилагането на специална техника за самохипноза....
"Със самохипноза можете да подобрите физическото и емоционалното си здраве, самочувствие, вяра в себе си, да станете психически по-силни и неуязвими. Самохипнозата е включена в учебната програма на ВИП правителствени служители.


Специални психологически изследвания показват, че с помощта на самохипноза, всеки може да се убеди, че той е по-успяващ, по-уверен, по-привлекателен.

Какво се случва с човек след такава самохипноза? Дали един човек ще започне да привлича късмет и успех? Какво ще се промени в живота му? Може ли да се използва самохипноза, за да програмирате себе си за едно по-blagopryatno бъдеще?

Аз ще ви кажа за всички възможности за самохипноза, и как да се научите да я използвате! Стотици от моите ученици са се научили да използват самостоятелно хипноза, за да се подобри качеството им на живот."
Технологията за сбъдване на желания и автентична информация можете да получите на следния адрес:

http://www.psiholog14.ru/