Ритуал за пречистване и успешен ден!

Когато се събудиш запали една ванилиева ароматна свещ.
Затвори очи и прехвърли всички тези неща, които искаш да свършиш днес. Представи си ги в действие  и по начина по който искаш да станат. Поеми си дълбоко въздух.Трябва да почувстваш спокойствие и сила. Стой така поне 5 минути. Тогава кажи това заклинание:


"Призрачна светлина и светла свещ, запали сенките от моето зрение. Обвий ме в твоята блажена сила и пусни семената на моето желано цвете като магическа работа тази обикновена магия. Позволи на моята работа да не бъде причина за беда и както винаги и завинаги ще бъде мир, любов и радост, три пъти по три."
Продължавай да дишаш дълбоко, докато почувстваш успокоение. Тогава ритуала ще е завършен. Ако е нужно можеш да повториш заклинанието отново. Духни свещта и си готов да започнеш деня! Това е пречистващо заклинание. То ще ти помогне да се чувстваш сигурен. Когато изпаднеш в напрегнати ситуации, затвори очи и си спомни свещта. Трябва да почувстваш спокойствието около себе си и ще бъдеш способен да управляваш проблема си.
Важно!!! Винаги, когато искате да получите нещо, пожелавайте и това да не причини вреда никому/т.е. всичко да е благоприятно за всички/. И не посочвайте всеки път начина по който да спечелите пари, или да се изпълни желанието ви, каквото и да е то. Най-добре е да позволите на Вселената да прояви своето разнообразие.
Из книгата на Наина Владимирова "365 магически ритуала за богатство и щастие"