И Камелия с порно снимки в интернет!



Известно е че, принцесата на българския попфолк - Камелия обича да се снима гола. Доказателство за това е еротичната фотосесия в един от миналите броеве на мъжкото списание "Плейбой", за което по официални данни получава 9000 лева.
Сексапилната - талантлива певица, споделя, че няма представа как порно снимките, които са разпространени в интернет са поподнали в интернет пространството. Снимките са любителски и са правени преди няколко години от приятеля й. Разочарованието на Камелия граничи до отчаяние, но дали случайното изтичане не е поредната шоу атака срещу феновете. Подобна реклама е изпробвана и дава доста добри резултати, защо пък и Камелия да не си вдигне още рейтинга, макар, че сексбомбата почти няма нужда от подобна популярност.
Последната новина, която би трябвало да смути или изненада почитателите на поп-фолка е съвместното парче на Камелия и Конкурент. То ще бъде на българския музикален пазар през тази есен, албумът ще излезе през най-големия български поп-фолк лейбъл Пайнер мюзик, Как ще го възприемат привържениците на рока, и как тези на фолка, в чий гръб ще е секирата, май май в гърба на по-старото поколение...несвикнало с подобни изпълнения....