Уникална терапия срещу бръчки с екстракт от охлюви!


Терапията с екстракт от слузта на охлюва е все още нова технология за България, но е много популярна сред хората в чужбина.

Слузта на охлюва има способността да регенерира кожата, подпомага по-бързото зарастване на белезите по лицето. Това става благодарение на множеството полезни вещества, съдържащи се в нея – алантоин, колаген, еластин, протеини, витамини, естествени антибиотици и гликолова киселина.

Алантоинът ускорява образуването на колаген и подмладява кожата. Той успокоява раздразнената кожа.

Колагенът поддържа целостта на кожата. Осигурява нейната еластичност и здравина .

Еластинът поддържа тонуса на кожата.

Екстрактът от охлюва е богат както на протеини, така и на витамини А, C и Е. Тези витамини защитават и омекотяват кожата. Витамин А предпазва кожата от изсушаване и от появяване на акне, витамин С заздравява колагеновите влакна, а витамин Е е мощен антиоксидант, който намалява загубата на вода от клетките. Съчетанието от тези три витамина подпомага регенерирането на кожата.

Гликоловата киселина се използва за отстраняване на мъртвите клетки, които запушват порите.
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Терапията с екстракт от охлюв се препоръчва при акне, за заличаване на белези от пъпки и изгаряния, включва се в терапии за стрии, розацея и чувствителна кожа. Лекарите го използват винаги след процедури за избелване, когато кожата е наранена или метаболизмът на клетките се нуждае от спешна помощ.

Още информация тук:
http://obiava-bg.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=1297&Itemid=54