Умни домакински уреди на изложението в Лас Вегас!


Най-разнообразни домакински уреди, последна дума на технологиите бяха представени на международното изложение за потребителска електроника CES 2011 в Лас Вегас.
Серия "умни" продукти на LG позволяват на собствениците да управляват хладилниците, пералните, печките, роботизираните прахосмукачки дистанционно от мрежата. Така ще се пести време, енергия и пари. По този начин могат да се управляват и синхронизират уредите да консумират електроенергия, когато тя е на по-ниска цена.
Друга функция LG Smart Diagnosis пък отчита проблеми в работата на домакинските уреди. По незначителни проблеми, като отворена врата , чрез Wi-Fi собственикът ще получи съобщение. Чрез смартфона домакинята ще може където и да се намира, по всяко време да провери температурата в хладилника, да накара прахосмукачката LG да почисти и "наглежда" къщата, докато тя е навън, по мрежата ще може да се провери колко време ще отнеме готвенето.....
LG THINQ решенията за нови домакински уреди наистина ще върши доста неща вместо собственика им, една технологична крачка в новото хилядолетие в услуга на съвременния човек.