Най-използваните думи чрез Google


Според проучване в различните краища на света най-използваните думи са различни, но все пак най-употребяваната дума, с която се търсят уеб сайтове чрез Google в света е секс!
Тази думичка, употребяват най-много в Турция, Индия, Египет-това е констатирано от самата търсачка.
Думата-"гей" е най употребявана в търсачката в Чили, след нея се нареждат Мексико и Колумбия.
Други търсени думи са "Джихад", "Махмурлук""Ирак", "Том Круз","Бритни Спиърс", "Хомосексуален", "Любов", "Виагра","Ботокс", "Дейвид Бекъм", "Кейт Мос""Кола бомба", "Марихуана"
Просто суха статистика.
Последни проучвания пък констатират, че най-изявените порно герои са с висок коефициент на интелигентност...
Известни красавици с подобно IQ са:
Азия Карера: нюйоркчанка, музикално надарена, излизала на сцената на Carnegie Hall. Завършила университета Rutgers, като спечелила пълна стипендия, и се дипломирала по две специалности - бизнес и японски език.
Особено много й харесва да се занимава със стрийптийз, защото, по нейните думи, "било забавно". Постепенно Азия става една от най-известните порно актриси за всички времена-досега е снимала 275 филма.

Ани Спринкъл - може би единствената порно звезда, защитила докторантура по "Човешка сексуалност" към Института за изследвания на човешката сексуалност в Сан Франциско, Калифорния. През целия си живот се занимава със задълбочени изследвания на човешката сексуалност и в момента преподава в редица американски университети.

Шай Лав - Досега се е снимала 250 порно филма. С лекота завършва две магистратури. Докато следва работи във фармацефтична компания и междувременно посещавала лекциите за втората си магистратура - данъчно облагане. До 25-годишната си възраст работела като счетоводител. В момента е мениджър на новооткрити таланти.

Лорелай Ли - Дипломираната студентка от университета в Сан Франциско е на 28 г. и е известна с това, че по време на следването успявала да заработва допълнително като професионална порно актриса. Така работела повече от 10 години и заради работата не успяла да се дипломира навреме. След завършването си се записала в програма за креативно писане към университета в Ню Йорк. Въпреки критиките, Лорелай продължава да балансира - между професионалните си ангажименти и академичните занимания.

Нина Хартли

Нина започнала да работи по стрийптийз клубове по време на втората година от обучението си за медицинска сестра. Започнала да се занимава с това, за да може да си плаща семестрите и да се издържа. Дипломирала се от университета в Сан Франциско. Нина е известна като учител по сексология и "sex-positive" феминистка. Своите знания предава на другите чрез серията "Guide to...".

Останалите осем порно звезди с висок коефициент на интелигентност и университетски дипломи са:

6. Jenna Jameson

7. Ron Jeremy

8. Laurie Wallace

9. Joanna Angel

10. Sasha Grey

11. A.J. Bailey

12. Lisa Sparxxx

13. T. J. Hart
Източник: zootpatrol