Секссимволът Памела Андерсън: една от най-красивите жени на света!



Pamela Anderson е една от най-сексапилните жени на планетата. Родена е на 1 юли 1967 година в град Лейдисмит, Канада. Дядо й е финландец, напуснал Финландия през 1908 година.
Като първото бебе родено в деня в който се честват сто години от независимостта на Канада / 4:08 сутринта /, Памела си спечелва славата на "Стогодишното Бебе" на нацията.


Кариера
През 1985 завършва училище, 1988 се мести да живее в град Ванкувър където работи като фитнес инструктор. На една футболната среща една от камерите се фокусира върху Андерсън и образът й се появява на видеостената на стадиона. В този момент тълпата започва бурно да я аплодира възхитена от нейната визия. Тя е поканена на игрището където да получи овациите на публиката. На стадиона Андерсън носи тишърт на Labatt's. Компанията производителка на бира веднага предлага на Андерсън договор за реклама, който тя приема. Скоро Pamela се появява на плакати във всеки канадски бар. В края на 1989 година, Памела Андерсън става модел на Плейбой списание. Тя се появи на корицата на октомврийското му издание, след което взима решение да се премести в Лос Анжелис, където продължава кариерата си на модел.

Андерсън боядисва своята коса руса и се подлага на пластична операция за уголемяване на бюста с цел подобряване на външността. През 1991 година, Памела стартира с участие в хитовия американски сериал Home Improvement (1991-1993).

Тя привлича вниманието на зрителите от цял свят в изпълнение на ролята на C. Дж. Паркър (1992 - 1997) в хитовия телевизионен сериал "Спасители на плажа" (Baywatch). Андерсън остава модел на Плейбой, като всяка година се появява на неговите корици.


През 1996 година участва във филма "Бодлива Тел" / Barb Wire /, който не успява да постигне търговски успех. По време на снимките на "Бодлива Тел", Андерсън претърпява аборт. Април 1997 година, Pam гостува на нощното шоу Saturday Night Live. В началото на което тя казва: "Ако сте нервни на сцената, то Вие трябва да сте голи"! В този момент тя прави импровизиран стриптийз за наслада и ужас на аудиторията. През септември 1998 година, Пам участва в продуциран от нея сериал V. I. P. Сериала се оказва ужасен, като през 2002 година е спрян. На 15 април 1999 година, Андерсън зашемети светът махайки нейните изкуствени гърди. Много хора бяха шокирани и се чудиха как кариерата на Андерсън ще продължи без големят и бюст. Андерсън заявява, че трябва да посвети повече време на отглеждането на своите синове, а кариерата си поставя на второ място.

Памела Андерсън върху корицата на Плейбой / Май 2004 /
През Май 2004 година, Памела Андерсън позира гола за корицата на списание Плейбой. Това е първата и поява гола върху корица на списание. По-късно, тя позира гола за списание Stuff и за списание GQ.
Андерсън кандидатства за получаване на американско гражданство, запазвайки и своето канадско. Тя живее в южна Калифорния от 1989 година. През януари 2005, Андерсън признава, че има нови силиконови гърди. Тя обявява, че новия силиконов бюст е по-голям от стария, който имплантира през 1999 година. През декември 2005 година Ен Би Си отряза видеофилм показващ как Памела танцува полугола върху Червеното пиано на Елтън Джон. От Ен Би Си заявяват, че материала е недопустим за излъчване. Видеофилмът бе показан на грамадни екрани по време на изпълнение на Елтън Джон. Андерсън танцува с голи цици обрисувани със звезди.

Личен живот
В допълнение към нейната слава на модел и актриса, Андерсън получава голямо внимание от страна на медиите и за нейният богат личен живот. Тя се жени за поп-метал звездата Томи Лий / Мотли Крю /, на 19 февруари 1995 година, само 96 часа след запознанството си с него. В последствие му ражда двамата сина- Брандън и Дилън. След поява на семейни скандали и пиянски свади от страна на Лий, Андерсън подава на два пъти искове за развод, но ги оттегля преди накрая двойката да се раздели окончателно. По време на нейния брак тя е известна професионално като Памела Андерсън Лий / Pamela Anderson Lee /. След нейния развод, тя се сгодява за Marcus Schenkenberg, а след това и за Кид Рок. Тя се разделя с Schenkenberg през 2001 и с Кид Рок през 2003 година.
Андерсън също има връзки с Scott Baio "Спасители на плажа" (Baywatch)" и с David Charvet "Спасители на плажа" , а също и с музиканта Брет Майкълс / Пойзън /. Също съществуват слухове, че Памела е имала връзки със знаменитости като: Силвестър Сталоун, Дийн Каин, Рики Лий Траволта, сърфистът Кели Слейтър, Бен Афлек, Фред Дъст / Лим Бискит/ и Стивън Дорф / Блейд 2 /.

Домашно Порно с Памела Андерсън и Томи Лий
Домашно заснет порно филм бе откраднат от дома на Андерсън и Лий, като предизвика огромен интерес след появата му в Интернет. Популярността и положителния ефект на филма предизвика появата в Интернет на още много домашни порно филми с участието на знаменитости. Кадри от филма се появиха в мартенския брой на списание Пентхаус / 1998 година.