Жени, възпитавайте мъжа от бебе!


Винаги за възпитанието на момчетата се е отделяло повече внимание. Всички мъже с отклонения в психиката са имали майки, доминиращи в семейството. Хомосексуалистите, или по-точно една голяма част от тях също са били повлияни от родителката си.
Турците оставят детето да расте на воля, да прави каквото иска до 5 годишна възраст, докато се формира цялостното същество, възпитават след това.
Специално при момченцата не правете забележки за щяло и нещяло, оставете детето да расте на воля и със самочувствието на мъж.
Не слагайте окови на детето още от раждането му: "не прави това", "остави това","пази се чист"... Думичката "не трябва" и "недей" да присъства в речника ви колкото се може по-малко. Вкарването на момченцето в някакъв стереотип, някаква рамка на поведение може да изиграе лоша шега. Всяко човешко същество, израства при различни обстоятелства, нека не превръщаме обстоятелствата в задължение, защото точни тези обстоятелства формират личността и психиката и индивидуалността на индивида и мъжа!
Бъдете внимателни, защото насилието ражда насилие, не напразно и в свещеното писание Библията пише:"каквото посееш, това ще пожънеш". Примерът е най-добрия възпитател!