Влез в топформа!

Ако искате да сте здрави и в завидно добра форма, не се доверявайте на случайни диети и слухове, на съмнителни "вълшебни" таблетки и разказите на приятелки, дочули това или онова.... Не  правете експерименти със здравето си.

Отслабвай без диети и без хапчета! Отслабвай здравословно!


Ще попитате: ами тогава какво да направим, за да отслабнем здравословно?
Доверете се на специалистите диетолози, които ще ви изработят меню специално за вас и съобразено само за вас.
С индивидуален хранителен режим и неограничена подкрепа от твоя личен диетолог, правилните хранителни навици  стават част от начина ти на живот. След това постигането на перфектните килограми се случва съвсем естествено.

ИПОКРАТИС ПАПАДИМИТРАКОС

ТОП ДИЕТОЛОГ С 12-ГОДИШЕН ОПИТ

Ипократис Пападимитракос е пресечната точка между храненето, психологията и отслабването. Има бакалавърска степен по Кинезитерапия и магистърска по Психология, както и 12 години опит като диетолог. Провел е над 8000 индивидуални консултации по хранене, като броят им продължава да расте. 
Той е първият диетолог в България, който заговори за „нормално хранене“ –  храненето, което не ни създава проблеми – термин, въведен в книгата му „Ипология на храненето“ Индивидуалният подход към всеки пациент и завидният успех на неговите методи му  спечелиха голяма известност. Заговори се за „ИПОлогия“, или „методът на Ипо“. 

ВЛЕЗ В топ форма

ЗАПОЧНИ СЕГА