Безумни sекс закони!

Шантави закони за seкса в някои държави:
Ако пътувате в една от следните държави, запознайте се с безумните им закони, за да не попаднете в неприятна ситуация:
11.  Великобритания : Няма случайни връзки
 Искате да пофлиртувате в кварталната кръчма и после да свалите някоя красавица. Забравете! Да предложиш на непозната жена да прави sекс с вас според английските закони се наказва с глоба 180 евро или 3 месеца затвор.
 
10. Съединените американски щати:

Законодателите, в някои щатове са забравили за опасността от СПИН и други полово предавани болести , от населението са скрити всякакви данни за придобиване на контрацептиви . Презервативите са или напълно забранени за използване ( като в Кънектикът ), или можете да се продават само " под тезгяха " (както в Уисконсин ), или са забранени да се рекламират (както в Калифорния ) . Но съществува най-странния закон в Луизиана: тук само за жените е забранено да купуват презервативи. За нарушение ги заплашва значителна глоба .

9. Ирландия : Sекс само за продължаване на рода: Ако отидете в Ирландия , не забравяйте да вземете контрацептиви - защото да си  купуте в Ирландия е много трудно. Сексът, според властите е само за създаване на потомство.


8. Хавай : Наказание за родители:Срещнеш жена на екзотичния остров и искаш да правиш любов с нея? Какво се случва, ако нямате 18 години? Закона наказва родителите, с три години тежък труд, че не са  възпитали целомъдрено момичето. Същото наказание грози и родителите на младежа, ако е под 18 години.

 
7 . Унгария : Sекс на тъмноВ Будапеща, Унгария партньорите имат право да се обичат само в тъмното. Дори е забранено и следва глоба, ако си позволят
"да го правят" на светлината от свещи или камината. Остава въпросът : Кой ще контролира ?

6 . Италия : Не забравяйте банския си !В Палермо , само жените имат право на плажа да останат напълно голи, а мъжете - не. Обосновка е нещо подобно : "Мъжете могат да придобиват неприлична анатомия дори само от поглед, непреднамерено . " И все пак, когато има толкова много голи жени !


5 . Отново Италия: болезнен изборВ италианския град Tropea има закон, който ясно регламентира кой може да се намира на брега на морето разсъблечен и кой не. Законът казва: " Жените, които са дебели, грозни или кльощави, е забранено да се появяват на плажа, съблечени . " -това е право само на - "млади жени, които заслужават да се възхвалява  красотата на женското им тяло . "Помислете за полицаите, които трябва да прилагат закона на практиката"


4. Швеция: Photo sексВ Швеция, са забранени собствените голи снимки в цял размер. Въпреки това, гола снимка отделно на горната част на тялото или на долната е възможно . Така че, ако наистина искате , можете да направите две снимки и след това да ги залепите .

3 . Китай: Не гледай в краката !Ако сте в Китай и искате да гледнете голи жени - моля, гледайте на воля. Но ако се взирате в голите крака на облечени жени, се счита за грубо и се наказва за  обида с няколко дни затвор.


2 . Израел : порн0 забранаГледането на п0рн0 канал в израелска хотелска  стая може да ви струва скъпо. Не отдавна имаше закон, забраняващ гледане на п0рн0 по кабелна или сателитна телевизия. Ако ви хванат, може да бъдете изпратени в затвора за срок до 3 години.


1 . Естония: Секs и шахВ естонската столица Талин , е строго забранено да се играе шах по време на п0лов акт. Това повдига два въпроса : Първо, защо естонците са стигнали дотам, че да играят шах по време на sекс ? На второ място, ако е възникнала такава необходимост, какво не е наред с нея? Да, някои хора гледат по време на sекс футболни мачове или сериали .