Лейди Гага предизвика истински фурор в Тайван!

Американската попсензация Лейди Гага проведе мини-концерт за насърчаване на новия си албум в Тайчунг Арена, вчера, привличайки хиляди фенове, някои от които облечени в уникални "Гага " костюми. За мястото на събитието има огромен интерес - опашки от деца и възрастни.

След като прекарва един ден в Тайпе, Lady Gaga пристига вчера в 3 часа в Тайчунг, където тържествата за новоизбраната "Lady Gaga Ден" вече са в разгара си: улиците са покрити със знамена приветстващи посещението на Lady Gaga, младежи обикалят в Gaga стил, предизвиквайки обръщане на глави,
Тайчунг кмета Джейсън Ху горещо приветства Лейди Гага и й подари ключ на града, както и аборигенна скулптура от дърво, обяснявайки, че на племенен език, "Гага" означава любов и връзка между природата, човешките същества и спиртните напитки.

Група деца танцуват и пеят една от нейните песни, Лейди Гага коленичейки ги прегръща, наградени са най-богато облечени фенове на Lady Gaga. Публиката полудява- крещене и аплодисменти, когато с "малки чудовища"- Lady Gaga наивно призовава феновете си, показващи костюми, които варират от месо - до рокля от "призрачни пари."

Докато някои от участниците носеха 25 cm-високи токчета и преувеличен грим на очите, един непримирим фен излиза на пътя със свинска глава, като част от неговия костюм, напомняйки на хорaта за облеклото от говеждо, който Lady Gaga веднъж носи на концерт.

Децата не са имунизирани срещу харизмата на Лейди Гага, доста от тях са облечени в "стил лейди Гага", придружени от родителите си.

Лейди Гага достига истински триумф на концерта си в Тайван и обещава, че ще добави Тайван в списъка на световното си турне, тъй като е дълбоко впечатлена от приятелски настроените и страстни фенове.

В 8 часа снощи, 4000 късметлийски фенове влезаха в Арена Тайчунг за мини-концерта, който премина от оригиналния комплект от четири на девет песни, в който Лейди Гага показва три групи тоалети. Над 40 000 фенове стоят извън мястото, надявайки се да видят и чуят на живо или по екран излъчването на концерта.