България е богоизбрана - разкрива пророчицата Слава Севрюкова!

За Слава Севрюкова се говори, че е била по-проницателна от Ванга. Въпреки, че е само с основно образование, пишела божествени стихове, показвала уникални познания по химия и физика. Без микроскоп успява да види, че в атома има непознати частици - орбитрони, а Вселената има начало и край.
Според Слава Севрюкова, България е богоизбрана: "България е страната на двата полюса, тук има много извисени души и много принизени. Искрите, които непрекъснато прехвърчат между тях движат държавата напред. Хората ще се научат да живеят духовно и здравословно и ако сега рекордите по възраст ще са 90-100 години, в средата на 21 век дълголетниците ще достигат до 180 години"-пророкува пророчицата.
Благодарение на своята свръхсетивност, именитата наша сънародничка се е добрала до територии на познанието, които още са заключени за човечеството. "Светът и Космосът са разумни. Земята е живо същество, както е човешкият организъм." За разлика от Ванга обаче Слава Севрюкова била способна да чува най-извисените духове, които не се прераждат втори път. Така наученото от тях било най-достоверно. Слава била убедена, че точно тези същества са нашите светци, които църквата е канонизирала и ревностно почита в календара си.
Беседвайки с автора на "Легендата реалност" Христо Нанев, споделя, че може да види и формата на човешката мисъл. Според слуховете по този повод, веднъж я накарали да "влезе" в ума на Ричард Никсън. Така българката прозряла, че американският президент няма намерение да спира войната с Виетнам и ще я води до последен дъх.
Разкрива тайната за усмивката на Джокондата, връщайки се назад до 16 век, тя "вижда", че нарисуваната жена от Леонардо е обикновена селянка, която той среща край нивите. Нейният образ се запечатва в съзнанието му много ярко, необикновеното в случая - фациалис на лицето/увреден лицев нерв/. Изкривеното лице на момичето направило особено впечатлиние на художника, така той пресъздава един от най-големите си шедьоври.
Слава Севрюкова е малко позната у нас, повече е била позната на научните среди в Европа и Америка, удивлява със способността си да проникне в бъдещето, вижда устройството на атома, разгадава Бермудския триъгълник. Единствения българин, когото допуща до себе си е откривателят и на полтъргайса Кики - Христо Нанев. Пророчицата го допуща до най-големите си тайни, които той записва на касетофон и видео и пресъздава в няколко труда. След контакта си с леля Слава, разбира, че скромната наглед жена наистина има достъп до тайните на времето. Още през 80-те години тя вижда като на кинолента как България влиза в ЕС, как веднага след това светът тръгва на "зле". Предрича, че кризата ще трае на половината на втората световна война. После ще дойде добро не само за България, но и за цялата планета.