Космата материя е новият хит в модните тенденции!



Когато става въпрос за палта и шапки, косматите материи се приемат като нещо обичайно, но когато говирим за ботуши и чанти това вече е последен писък на модата. Още повече, че повечето жени предпочитат елегантните детайли, ненатрапващи се.
Но когато се отнася до верните подражателки на модата, последователките на модните тенденции, ще се разхождат с космати ботуши из града.
През последните месеци по модните подиуми преминаха толкова много дългокосмести модели, които изцяло промениха виждането за екстравагантност. Това си е напълно в стила на Йети, комбинирайки ботушите с къси поли и рокли.

По известните имена в модата, като Кавали, не посмяха да бъдат чак толкова крайни, а заложиха на елегантната визия, съчетаваща косъм и висок ток. За класическа комбинация бе определена - космати ботуши с тесен панталон или къса пола.
Тази нова тенденция по скоро приляга на северните народи, но не може да се отрече, че лесно може да се комбинира със шифон, тюл, коприна, дори дантела на дрехите. За по-различен стил може да се заложи на велур, кадифе, ресни и бродерии.