Роднина на Апостола владее лечебни техники, картините й лекуват.

Пенка Нешева е родена в Карлово, има родствена връзка с майката на Левски.
От малка гледа на кафе, чрез обучение в различни степени на рейки развива ясновидските си способности. Рисува енергийни картини от три години, "Който си е купил от мен картина, е видял положителна промяна, желае пак от мен картина да притежава", казва лечителката. Към всяка картина има послание за даден проблем с рима. Тяхното въздействие е доказано чрез "кирлиян", дори могат да въздействат и от снимка. Резултати има много, например по този начин пациентка с диагноза "кисти на яйчниците" с въздействие от разстояние и картина на необикновената художничка, жената напълно оздравява. Друг случай с дископатия, пациентка гледайки 20 минути картина, заспива след 1 час и става без болки и си спомня, че преди това не е можела да ходи изправена, така я е болял кръстът.
Пациентите винаги носят снимки на картините и работят с тях.
Истинско удовлетворение изживявя рейки-майсторката, във вид на "златен дъжд от Вселената, която се образува по тялото й във вид на диамантени капчици". За нея това е най-голямата награда: истинска, божествена, космична
Картините са пъстри и слънчеви, получава информация кога и как да рисува. Когато рисува се пренася в друг свят. Сърцето и ръцете й се изпълват с любов, докато рисува се чувства страхотно щастлива. За всяка нарисувана картина и се дава послание и рима.
Д-р Игнатов изследва картина в НИЦМБ, с което доказва успокояващото й въздействие върху нервната система. Пациентка работи 20 минути с картината след операция, д-р Игнатов прави кирлианова снимка и ефектът е поразителен-аурата на пациентката се подобрява страхотно.
Според наследницата на Апостола, някои болести и проблеми не се лекуват с лекарства. Когато енергията на човека е в застой, или има стрес, негативна енергия, трябва да се изчисти и да се зареди неговото тяло. Скептици са не ерудираните хора, а такива на които до този момент не им се е налагало да търсят подобна помощ. Но след като човек е опитал всички методи на традиционната медицина и няма ефект, и даже има влошаване, тогава търси срещи с биотерапевти.
Връзка в Пенка Нешева може да се осъщесви на GSM: 0888 588 237 и на e-mail penkanesheva@mail.bg