"Забранена любов" се радва на добър рейтинг!


Първата българска серийна драма "Забранена любов" се излъчва всеки делничен ден по Нова телевизия от 18,30 часа, но за съжаление само половин час. Вече трета година актьорите Диана Любенова, Фахрадин Фахрадинов, Любомир Ковачев, Калин Врачански, Яна Маринова, Мария Статулова са само част от звездите, които продължаваме да следим с голям интерес.
Зли езици пророкуваха, че с идването на новия сериял "Стъклен дом", драматичната сага ще бъде свалена от екран, поради липса на интерес, но за радост на редовните си зрители пред малкия екран, рейтингът не е пострадал и излъчването ще продължава. Актьорите са в много добри професионални отношения. Една от любимките на зрителите Елен Колева, макар и само на 24 години има доста добър опит пред камерата, вече в историята на биографията и са заели място няколко интригуващи ленти като: „Шивачки”, „Църква за вълци”, ” Нощ и ден”, „Семейна терапия”, „Карго” „Последната пастирка”. Според клюките тя върти любов с женен мъж, но строго пази връзката си в тайна.
Какво ли прикрива завидното самочувствие на екранните герои, би се запитал всеки гледайки сериала, нека зретелите сами да определят за себе си.