Фикрет/Бену Йълдъръмлар/ за първи път у нас!


Най-положителната роля в доста нашумелия напоследък у нас сериал "Листопад" се пада естествено на героинята Фикрет, някои ще оспорят първата роля с баща й Али Раза, но все пак той прави и грешки, от любов към децата си. Докато дъщерята е самото олицетворение на положителен персонаж.
Тази вечер турската актриса ще гостува специално на шоуто на Слави. Хиляди почитатели на турската сага ще се насладят на екранното присъствие на Бену Йълдъръмлар. Гостуването й в България ще продължи само два дни, това е първата визита на известната актриса, която ще се разходи из София за радост на феновете си.
Актрисата се радва на множество награди за ролята на Фикрет, а в реалния живот има една дъщеря – Ада. Родена на 22 Ноември 1969 г. Първите й медийни изяви са в младежки програми на държавната телевизия TRT пред 1988г. През 1990 завършва Истанбулския държавен университет и се снима в първия си сериал, след което заминава за Англия. В Лондон учи 2 години курс по „Драматизация” в университета в Уестминстър. След завръщането си в Турция Бену се снима в различни телевизионни програми, на Канал 6, Канал 4, Стар ТВ и АТВ.
Вече в продължение на три години се снима „Листопад”, а приключването на петия сезон е към края си.