Вижте няколко безсрамно красиви матови перли.....












Черни перли, а толкова красиви... насладете се на красавиците...
Имало едно време черни роби, безправни и подтискани, но дошло време сами си извоювали свободата и сега ни гледат от лъскави списания бесрамно привлекателни. А запитал ли се е някой на такава кожа какъв грим трябва да се сложи? Ще кажете на красивото всичко му отива, да ама не... Ето мнението на специалиста:

Искрящи очи, абаносова кожата ... Ето някои съвети за грим на черна кожа или метис.
Днес все повече и повече марки предлагат редица продукти, подходящи за черно-метис кожи, или дори специализирани, като марка Иман, създаден от супермодел Иман Бауи.

Най-напред трябва да се работи за премахване на кожните дефекти, без да се лъска външния вид. Колкото и да е подбран един грим, ако кожата не е перфектна и чиста, няма да има необходимия ефект. Дори златистия, за който погрешно мислим, че разкрасява и маскирва козметични дефекти не е чудотворен.

Избира се цвят най-близо до този на бузите и се прилага с пръстите на ръцете преди да се поставят преливащи се цветове розов руж, за да бъде добър външния вид.

След като базата е завършена, можете да си позволим други цветове, контрастни дори и за претенциозната тъмна кожа. Не се страхувайте от зелените и портокалови сенки, всички фино смесени с едно докосване на метален сребърен блясък.