Афродизиак храни и тайни романтични рецепти!


Когато планират романтична вечер, повечето хора мислят за нежна музика, цветя и свещи, но пренебрегват значението на романтичните афродизиак храни! През аналите на времето, в много различни култури, определени храни, се появиха с репутация на афродизиаци.
Първите писмени данни за храни - афродизиаци са оставили древните гърци. В американски фолклор, предаван от поколение на поколение, е записана мистериозната сила на определени храни. Въпреки дългогодишния интерес към афродизиак храни през вековете, в множество култури, има малко научни изследвания за да се потвърдят или отречат твърденията.
Създаването на романтична вечеря е афродизиак събитие. Планирана предварително така, че да можете да се отпуснете и да се насладите на вечерта. Направете нещо невероятно, специално за любимия си - бъдете сигурна - никога няма да бъде забравено!

Сервирайте афродизиак Вечеря - за двама

Създаването на вечерята се върти около едно меню от вкусни храни афродизиак! Важно е, да сте отпочинали и двамата, и да сте готови да се насладите на спокойна вечер. Това няма да работи, ако сте уморени. Вечерта трябва да бъде спокойна. Нито един от вас не трябва да се притеснява за работата, децата, телефонни обаждания или да се налага да бъде някъде в определен час - вниманието трябва да бъде един на друг, наслаждавайки се на "специалното" хранене,

Създайте очакване, като представите поканата за една много специална романтична вечер най-малко една седмица или 10 дни по-рано. Нека вашият партньор знае, че вечерята ще бъде нещо много специално. Има сила в създаването на очаквания! Само си помислете как сте очаквали Коледа като дете? Този смисъл на очакване създайте за вашия любим. Той ще се почувства много обичан и специален, знаейки, че вие отделяте толкова много време и енергия за една вечер само за вас.

Чистотата е секси

Не пренебрегвайте и някои от детайлите. Всяка стая в къщата трябва да бъде чиста и подредена. Погледнете го с нови очи, добави свещи, цветя и др, така, че да се чувствате романтично. Поставете чисто бельо на леглото, уверете се, че банята е с чисти кърпи и тоалетни принадлежности, изложени за любимия. Кухнята и жилищните площи трябва да бъдат чисти . Всичко трябва да бъде готово за романтичната вечер. Подгответе всичко най-малко един ден напред, така че да сте отпочинали в последната минута.

Създайте настроение - с романтична музика и ароматни Свещи

Изключете телефона.

Поздравете Вашата Любов - Носете нещо екзотично и секси

Когато големия ден пристигне, поздравете любимия на вратата облечена с нещо удобно и секси. Предупредете вашия човек какво ще бъде облеклото предварително, не трябва да има дори дребни неприятни изненади.

Секси храни - С афродизиак сили

Храни, изтъквани като афродизиаци са: Аспержи, бадеми, авокадо, босилек, банани, шоколади, моркови, чесън, джинджифил, мед, женско биле, горчица, индийско орехче, стриди, кедрови ядки, ананас, малини и ягоди, трюфели и ванилия да назовем само няколко! Всички сме чували старата поговорка, "най-краткият път към сърцето на любовника е през стомаха".
Ако не знаете как да включите тези афродизиак храни в менюто, просто следвайте рецептите, които със сигурност ще впечатлят любимия! Тези рецепти ще запалят огъня, били са събрани от гастроном и се ползват от три поколения!

Идеята на храните афродизиак

Запознайте любимия още на вратата с чаша от любимото му вино. Поднесете ягоди потопени в шоколад и се отпуснете на дивана. Вино, тиха музика, свещи и ягоди, са предпоставка за една прекрасна вечер заедно. След като сте така спокойна и грижите на деня са далеч зад теб, значи е време да се преместите в трапезарията, където цветя, свещи и страхотна храна ви очаква. Започнете своя първи курс със супа. Две големи възможности са: стриди и супа, шампанско или супа карфиол. Яжте небрежно, наслаждавайки се на свещи, нежна музика и приятна компания. След това можете да сервирате салата с чесън и крутони с риган. Не бързате, и се наслаждавате на виното.
Като предястие, да служи чесново пиле. Салатата да бъде от аспержи, джинджифил и моркови.
Десерта може да е банан с домашна сметана Vanilla Ice или малини, което е хубаво, защото е лек десерт

Тази вечер, никога няма да бъде забравена и ще бъде голям тест за силата на афродизиак храните! Бързо ще разберете защо тези храни са спечелили афродизиак репутацията си от поколение на поколение! Забавлявайте се!