" МОЯТА РЕЛИГИЯ Е МНОГО ПРОСТА. МОЯТА РЕЛИГИЯ Е ДОБРОТА." ДАЛАЙ ЛАМА

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Срещу подут стомах и газове!


Метаболизмът се повлиява дори от липсата на само един ензим. В човешкото тяло има над 3000 ензима-обменни, хранителни и храносмилателни. Тялото ни произвежза три основни храносмилателни ензима-амилаза, липаза и протеаза, но с възрастта и заради нездравословния начин на живот тяхното количество намалява. Всички сурови храни съдържат хранителни ензими, които действат съвместно с човешките храносмилателни ензими. Така храната по-бързо се смила.
Ако някоя от важните съставки-въглехидрати, белтъци и мазнини не бъде усвоена правилно, могат да се появят проблеми с черния дроб и бъбреците, затлъстяване, високо кръвно налягане, кожни проблеми, натрупване на токсини в тялото и газове. Но ако тялото има изобилие от ензими, то е изпълнено с жизнена енергия. Щадим ли телесните ензими, тялото ни ще бъде здраво. Това се получава като ядем сурова храна, правилно съчетаваме продуктите по количество и качeство и чрез ензимни добавки.
Продуктът Enzy-Mill съдържа най-важните храносмилателни ензими. подобрява храносмилането и не позволява да чувстваме тежест и болки в стомаха, предотвратява подуването и намалява газовете.