Естественият вид е винаги на мода!


На пазара вече има много продукти, които биха ни помогнали да сме гримирани и това да не личи. Пролетта е сезонът когато е най-актуално да сме естествени. Ето и някои съвети:

Тониращите кремове са добър начин да изглеждаме добре, без да създаваме впечатление, че имаме много грим. Ако не обичаме основата, можем да си изберем лек фон дьо тен и да го използваме само там, където имаме нужда. След това нанасяме кремообразен руж на  скулите на бузите си. За по добър ефект при нанасяне се усмихнете и нанасяйте ружа от скулите нагоре към слепоочията. Този сезон са най-модерни прасковените и розовите цветове. Изберете руж, който да отразява светлината, така ще блестите и вие.

След като сте нанесли кремообразните продукти, фиксирайте ги с мека полупрозрачна пудра, но не с четка, а с тампон от велур. Този метод ще фиксира грима ви, без да го размазва.

За очите използвайте само един цвят, като леки блещукащи  сатенени сенки и подчертайте с още цвят клепача на гънката. Завършете със спирала. И не на последно място оформяйте редовно веждите си.