Тиквички с месо!

Продукти: Свинско или агнешко около 400 гр, 800 гр. тиквички, 50 г масло, 150 гр растителна мазнина, 3 супени лъжици брашно, глава лук, 2 домата, 1,5 връзка копър.

Приготвяне: Месото се нарязва на ивици с дължина 7 см и дебелина 1 см, изпържва се с мазнина. Изважда се и в същата мазнина се прибавя нарязания лук. Задушава се и отново се смесва с месото, нарязания копър и един нарязан домат. Тиквичките се белят, нарязват се на дълги /10 см/ ленти, които се посоляват, овалват в брашно и изпържват. Въм всяка лента се поставя малко от сместа, завива се на руло-като охлюв. Наредете ги в тавичка, полейте ги с разтопено масло и върху всяко руло поставете по кръгче от домат. Печете ги още 15 минути. Поднесете ястието с кисело мляко.