Запечени крилца с марината!

Основата на рецептата е взета от корейската кухня.  Приготвени по тази уникална рецепта крилцата стават вкусни, крехки, нежни, с приятна коричка. Приготвят се лесно и бързо, рецептата е изпробвана и може да се приготви както на скара, така и на фурна или пържене във фритюрник.

Първи вариант на марината:
Рецептата е нееднократно изпробвана и много вкусна.
 Една чаена лъжичка мед, чаена лъжичка горчица, 3 супени лъжици сусам, 3 скилидки чесън, 100мл олио и сол на вкус. Всичко се смесва много добре и се оставя за цяла нощ или поне за 3 часа.

Втори вариант за марината:
За един килограм крилца-по една супена лъжица сметана, майонеза, кетчуп,подправки, сол, захар. Стои 2 часа и се залива с червено вино, престоява не по-малко от час. Печем на фурна за около 30-35 минути и посипваме със сусам. Приятен апетит!