Приложение на Кока Кола в домакинството!

- Ако боядисате косата си и тя се окаже с прекалено наситен цвят, Cola ще ви помогне да я направите с малко по-мек оттенък.
-Накиснете стари монети в  Cola и това ще ги направи по-лъскави.
- Изсипете  Cola в чайника за чай за цял ден, след това кипнете, това ще го направи като нов.
- Ако изтриете тоалетната чиния с Кола, тя ще заблести от чистота.
- Пригответе вкусен сос, смесвайте сос - кола в съотношение 1:1. Намажете с него пилето или парчетата месо и след това запечете, става много по-вкусно.
- Кога Колата е чудесен балсам за коса. Изсипете я върху косата, изплакнете и изсушете.
- Изсипете в чинии Кока Кола и поставете във вашата градина. Това ще ви помогне да се отървете от охлюви. Привлечени  от сладкия аромат на напитката, ако влязат вътре, повече няма да могат да излязат. 
- Ако не можете да развиете болт, вземете парцал, потопете в Кока Кола и увийте около болта. Оставете за няколко часа. След това ще бъде много по-лесно да развиете този болт. 
- Чудесно средство за почистване на бижута. Сложете ги в чаша с кока кола, оставете за няколко часа, след това почистете с четка, но ако са със скъпоценни камъни, не правете това, защото е много вредно за тях.
- Странно е, но кока кола помага за нарушено храносмилане. Но за целта трябва да се пие леко отгазирана, силно газираната напитка може да усложни положението.