Какъв цвят е аурата ми?

Според парапсихолога Ричард Уебстър чрез нумерологичен метод може да се определи основния фон на аурата.
Например за човек роден на 21. 04. 1962 може да се определи цвета на аурата му, като се направят следните изчисления: 2+1+0+4+1+9+6+2=25. Свеждаме до едноцифрено число 2+5=7. Числото 7 съответства на лилавия цвят, което означава, че аурата на този човек е лилава. Това правило не важи само за числата 11 и 22 - само те не се свеждат до едноцифрено число.
Числото 1: Хората с число 1 имат аура с червен цвят, те са жизнерадостни и чувствителни, решителни, амбициозни, освободени и изпълнени с оптимизъм.
 Винаги поставяйте пред себе си достойни цели, които да ви вдъхновяват и правят горди.
Числото 2: Оранжевият цвят, цветът на здравето и емоциите. Притежателите на тази аура са отзивчиви и съпричастни към другите. Такива хора, трябва да изберат за себе си такава професия, която да им дава усещане за изпълнение на благородна кауза.
Числото 3: Числото три съответства на жълтия цвят, това е цветът на новаторите, креативните и  интелигентни личности. Носителите на жълта аура са очарователни и топли, много общителни и с творчески потенциал. Изберете за себе си такава професия, която да обхваща интересите ви и се постарайте да достигнете съвършенство в тази област.
Числото 4: Цветът на природата-зеленият. Хората със зелена аура са общителни, лесно адаптивни, състрадателни, отзивчиви, добри приятели.
Винаги поставяйте пред себе си нови цели, като наблегнете на самоусъвършенстването.
Числото 5: Това е числото на светлосиния цвят, притежателите на това излъчване  са отлични ученици, обичат приключенията, винаги търсят истината.Светлосиния фон на аурата включва творчество, въображение, бистър ум, чувстват се вечно млади, способни на всякакви постижения.
Не започвайте начинание, преди да сте довели до край предишното.
Числото 6: Съответства на синия цвят. Цветът на благородството и човечността.
Хората с тази аура са отговорни, отзивчиви, уверени в себе си, привличат околните със своята топлота и всеотдайност.
Почивайте повече, не се чувствайте длъжни за всичко да сте отговорни. Релаксирайте, медитирайте и обърнете повече внимание на себе си.
Числото 7: Това е лилавият цвят. Хората с лилаво излъчване на аурата са интуитивни, духовни, личности, с дарба за ясновидство и повишена чувствителност. Винаги са тактични, и сдържани. Не разчитат на помощ от другите, винаги гладат сами да си свършат работата.
Опитайте се да покажете своите емоционални преживявания,  не се затваряйте в себе си.
Числото 8: Съответства на розовото-материалисти, всеотдайни, работохолици. Нежни и грижовни тези хора винаги намират време да се грижат за близките си. Имат определени виждания и гледни точки, които упорито защитават.
Грижете се за другите, но не забравяйте и себе си и своите интереси.
Числото 9: Числото девет съответства на бронзовия цвят, който е израз на доброта и саможертва. Носителите на бронзова аура са решителни, грижовни и нежни. Повечето от тях имат позитивно мислене, грижат се за близките ненатрапчиво, без да очакват нищо в замяна.
Намерете време и за себе си и собствените си потребности и желания.
Числото 11: Сребърния цвят-цветът на интуицията, идеализмът  и мечтателността. Хората с сребърна аура са духовните хора, надарени с богато въображение и интуиция. Благородни, честни, доверчиви. Когато си избират приятели, разчитат на собствената си интуиция, опитват се да виждат в хората само положителните черти.
За да избегнете нервно напрежение се научете да почивате.
Числото 22: Това е числото на златистата аура. Хората притежаващи това излъчване притежават необикновени възможности и  чувство за отговорност. Имат високи идеали и цели, които ги правят щастливи. Притежават мощна енергия, завладяваща и останалите.
След дългия ден, намерете време за релаксация, и уединение, така ще възстановите силите си.
Качеството на нашата аура зависи от нашето психично състояние и нивото на духовното ни развитие. Вътрешният ни мир е много важен за добрата аура. Отделяйте време  и усилия за да подобрите своя вътрешен свят.