Интимните радости по време на бременността!

Може ли бременната жена да продължава секsу@лния си живот? За съжаление много хора имат смътна представа за това.
Необходимо е веднага да се каже: в периода на бременността има два периода, които изискват особено отношение към жената. Това е началният стадий, когато плодът е на един до три месеца. Тогава връзката между зародиша и организма на майката е много крехка. Детското място/плацентата/ която в последствие се заздравява/още не се е оформила добре, а и всичките органи и системи също не са започнали да се оформят.  Ето защо всяко отрицателно влияние-нервно напрежение, физическа травма или инфекция-може да предизвика аборт. Интензивният п0л0в живот също може да въздейства отрицателно върху здравето на бъдещото дете.

Често съпругът забелязва, че бременната му жена по страsтно реагира на неговите л@ски. Това се дължи на факта, че у бременните влаг@лищет0 и матката се изпълват по-обилно с кръв и се увеличава секsуалната им чувствителност. Наблюденията показват, че по-време на бременността, много жени за първи път започват да изпитват 0ргазъм. Дадената ситуация обаче има две страни. От една страна опиянението от секsуалните усещания, от друга плодът, който е подложен на нежелателни външни въздействия. В такъв случай е необходимо да се въздържа страsтта, като преди всичко се мисли за бъдещия потомък.
Обаче, пробудилата се или засилилата се с бременността секsуалност на жената в никакъв случай не бива да угасва. Много важно е да се разнообразяват л@ските - да се получат и дадат на любимия човек максимални сладоsтрастни усещания дори когато п0л0вият акт не е желателен. Става дума за периода след осмия месец на бременността и самото раждане.