Как да отслабнем без диети и упражнения!


Можете ли да повярвате, че има начин да отслабнете без никакви ограничения, единственото което правите е да седите пред компютъра....
Без изтощителни диети, липосукция, изморителни фитнес упражнения, съмнителни чудотворни таблетки, билкови отвари и какво ли не още.
Да има начин, чрез който можем да отслабнем значително, той вече е измислен. Учени са използвали силата на въздействие на 25 кадър, който не се вижда с просто око, но действа на подсъзнанието. Тази методика не причинява никаква вреда на организма, защото вашето собствено подсъзнание определя най-комфортния начин за намаляване на теглото. След като получите програмата, можете сами да настроите колко килограма да загубите за месец... И все пак зависи от това колко е вашето тегло, например ако сте 100 кг можете да ослабнете от 10 до 15 кг, ако сте 70 - 5-7 за първия месец.
Дадената методика действа 100% безотказно, всички клиенти, които са я използвали са загубили точно толкова, колкото са пожелали от нежеланото тегло.
Програмата се препоръчва за деца не по-малки от 14 години. Между 14 и 18 години се използва само в безопасен режим. Всичко това се научава след като се закупи пакета.
Силата на въздействие на 25-я кадър е използвана и в други области и то с невероятен ефект. Например при използването на този кадър за реклама на продукти, значително се забелязва продажбата им и това против волята на потребителите, затова този метод на реклама е забранен в доста страни. От тук можем да направим извод за силата на въздействие на 25-я кадър. Методът е бил използван за обучение на агенти, за гласуването при избори на политици...
Засега програмата я има само на английски и руски, ето и линка:
http://www.25-kadr.su/order#form