Здравословно отслабване без ограничения!


Всяко момиче преди ваканцията на море се стреми да изглежда стройно и изящно. Но това не се получава лесно, при положение, че зимата е качила 3-4 килограма. Започва паника. До почивката остава месец, а диета и хапчета не е желателно/може да се причини гастрит/, а за фитнеса няма време.

Какво да се прави?

Как да накараме тялото ни да се върне в перфектната си форма? Няма нищо невъзможно. Пристъпваме към решение на поставената задача. В това ще ни помогне популярния лимон. В чийто състав влиза голямо количество витамини/А, С, В2/ и главно съставящо вещество-пектин. Именно той способства за понижаване апетита на човека. Той се съдържа в бялата част , която се намира между месестата част на лимона. Но това не означава, че трябва да купим килограм лимони и да ги изядем всичките наведнъж.

Най-добре е за отслабване да се приеме топла вода с два резена лимон. Тази процедура е много проста и не изисква много време. Кипнете вода, пуснете два резена лимон - нека престоят десет минути. За целия ден изпийте три кани лимонова вода 30 минути преди ядене.

Можете също така в процеса на ядене да изядете няколко резена лимон. Така ще се подобри храносмилането и няма да се усвоят мазнините.

В много случаи лимона се използва за очистване организма от токсини и шлаки. Необходио е само да смелим лимона заедно с кората и получената кашица да прибавим в топла питейна вода. За деня е достатъчно един лимон.

За да бъде процеса на отслабване бърз и ефективен, трябва два пъти в деня да се приема настройка от зелен чай, лимон и лъжичка ябълков оцет. Най-простия вариант за лимонена диета е вечер да се изяде цял лимон с варено или печено месо/пилешко или телешко/. Важното е да не се яде след 19 часа.

Наред с предложените рецепти за отслабване не забравайте да пието повече вода. Водата може да понижи киселинността в стомаха. Всеки трябва да пие до два литра вода на денонощие.

Що се отнася до храната, има едно НО. Вие можете да ядете вашата любима храна, само че на по-малки порции. Салатата да бъде повече. Тя може да се яде в любимото количество и да се подправи със сок от лимон и растително масло. Уверете се, че вашата диета е с повече зеленчуци и фибри. Именно с фибрите ще се справите с чувството на глад и наситите организма. Не се отказвайте от храната. Гладуване и постене по време на лимонова диета е противопоказно.

Както при всяка диета и тук трябва да се откажете от някои продукти. В нашия случай това е захарта. Любителите на силно подсолените храни, трябва да съкратят приема на сол наполовина. Приемайте лимонова вода в продължение на един месец. Лимоновата вода трябва да се съхранява в хладилника. Не трябва да се повтаря диетата. Най-добре е да се направи почивка от 2-3 месеца и отново да се повтори курса.

Добра добавка към диетата е сутришната гимнастика. Но ако това за вас е проблем, то се старайте да прекарвате на открито колкото се може повече време. Повече разходки.

Следвайте съветите и непременно ще достигнете желаната фигура. На плажа с удоволствие ще облечете банския костюм. Важното е да сте постоянни и успехът е гарантиран.