Посланието на Свети Валенти -Любовта!


Ето някои забавни факти за "Свети Валентин"

Повече от 36 милиона кутии във формата на сърце на шоколад, се продават за "Свети Валентин" всяка година.
8,0 милиарда бонбони на сърца ще бъдат произведени тази година......

В световен мащаб над 50 милиона рози се подаряват за "Свети Валентин" всяка година.

Жените купуват 85% от всички валентинки.
"Свети Валентинки" се дават на учители, деца, майки, съпруги, гаджета и домашни любимци.

73% от хората, които купуват цветя за Свети Валентин са мъже, докато само 27% са жени.

Мъжете купуват по-голямата част от кутиите с бонбони и букети с цветя, продадени на "Свети Валентин".


В италианския град Верона, където героите на Шекспир "Ромео и Жулиета са живели, се получават около 1000 писма, адресирани до Жулиета всеки път на празника на "Свети Валентин".

Ричард Cadbury е изобретил първите Свети Валентин-бонбони с прозорец във формата на сърце в края на 1800.

Александър Греъм Бел е поискал патент за телефона, на "Свети Валентин", 1876.

Най-старото оцеляло и до днес любовно стихотворение е писано на една глинена плочка, от времето на шумерите около 3500 г. пр. Хр.

В средновековието, момичетата ядяли странните храни в деня на "Св. Валентин", за да се превърнат в мечта за своите любими.



Когато някой спомене "Свети Валентин", това ни напомня мисли за романтични вечери, свещи, щастливи мигове, рози, шоколадови бонбони, часове прекарани със специалния човек. Но как може да се очаква евентуално да се насладите на този празник, когато сте самотни? Е, не могат да бъдат всички сърца влюбени, но можете да разпространявате посланието на Св. Валентин-Любовта.

Ето няколко идеи, как да бъдем щастливи, дори когато нямаме връзка:

Изпращане на Валентинка или сърдечно писмо до някои, които наистина те вдъхновяват и им кажете колко важни са те. Това е начин да разпространявате любовта.

Вземете родителите си и идете на хубава вечеря, или приготви специална вечеря за цялото семейство. В крайна сметка, дори ако сте сам, любовта на семейството е наистина специална!

Изпрати цветя или бонбони на приятел. Поздравете ги и им напишете, че те са в Топ 10 на най-добрите, които имате за приятел. Дори когато сте сам, все още имате приятели.

Купете на Вашия домашен любимец нещо забавно за "Свети Валентин". Нова детска играчка или лакомство. В края на краищата, те ви подаряват любов през цялата година.

Ако нямате връзка. Поканете всичките си най-добри приятели, облечете се празнично. Сервирайте вечеря и напитки. Тост за любовта във всичките и измерения. Споделете смешни истории и комични случки от вашето минало.

Отидете на публично място с една дузина рози. Раздайте ги на непознати, които гледат тъжно или са в стрес и им кажете: "Честит Свети Валентин". " Кой знае, може дори да си намерите нов приятел.

Изпечете сладки във формата на сърце "бисквитки". Почерпете с тях колеги, всички ще се зарадват на това сладко удоволствие.

И накрая, защо да не приготвите романтична вечер за себе си. Пригответе си прекрасна вечеря. Запалете свещи. Прочетете добра книга, понякога ви харесва да сте сами със себе си и да правите неща, които най-много ви харесват, може точно това, от което имате нужда е малко питие.

По различен начин можем да покажем посланието на Светеца. Да се заемем с доброволен труд, да помогнем на възрастни хора, на бездомници, има много начини да покажем на някого, че е обичан и специален.

Можем да си направим романтичен филмов маратон с някои от най-добрите си приятелки или със сестра си.

Основното послание на "Свети Валентин" е Любов. Така че не забравяйте да го разпространявате в живота си към хората, които ви заобикалят, независимо от статуса на връзката ви. И не се притеснявайте, вашата половинка е там някъде. Ако не сте го намерили още, денят ще е още по специален за вас, защото за мечтите няма граници. Честит Свети Валентин!