Живота на една италинска порно звезда!





Eдна жена, по-известна като Cicciolina - зад това име, което извиква духа на една от най-известните в света, е историята на Илона Staller, една история, която съдържа елементи на трилър, сапунена опера и италианска комедия.
Прекарва детството си в Унгария депресирана и нещастна, жертва на Студената война, юношеството й носи подарък съвършена красота, като евентуален откуп на тежкото детство. Използвайки красивото й тяло, Илона е наета от унгарските тайни служби като прислужница в голям хотел, за да открадне документи от чуждестранни делегации.
Новият лъч на надежда идва от Салваторе, италианец, който й предлага брак, една съблазнителна примамката за нов живот. Но това ще бъде просто още една разочарование. След няколко месеца, Илона се отървава от брака и започва работа като модел. Тогава тя е свързана професионално с Рикардо Schicchi, който оказва решаващо влияние за Илона. Той е фотограф, снима я, обърната към Рим и облечена само с венец от цветя, скандализира любопитството по улиците на столицата. От този момент тя отваря пътя за порното.
За едно цяло десетилетие Илона, става Cicciolina, Moana Pozzi и монополизира желанието на мъжете. След като изненада изборите, като се кандидатира за дупутат към Камарата на депутатите, се омъжва за Джеф Кунс, известен преводач на съвременното изкуство, тя е вдъхновение и модел за редица произведения с голям успех. Лудвиг е роден син от брака й след няколко години съвместен живот.
Живота на Илона е един мит на порно и е най-вече историята на една жена, доказала, че любовта е силата, въпреки изненадите и измамите и никога не престава да преследва мечтите си.