Нов тип татуировки !!!















Татуировките с пръски боя са известни като временни татуировки, подобни, но различни от тези на постоянния тип. Татуировката е "напръскана" на мястото с пръски боя и не е болезнена (за разлика от алтернативния метод) и ако е направена добре, показва крайната комбинация от татуировка и изкуство тяло.

Татуировки с боя спрей може да продължи около 5-7 дни, после бавно избледнява, за разлика от старите методи, които продължават цял живот! Те са водоустойчиви, така че не е нужно да се притеснявате за случайно миене. Като временен атрибут, художника който използва спрей боя може свободно да изрази своя стил по какъвто начин той желае, може да се създаде изкуство, което е прекрасно, докато трае, и когато изчезне, оставя чувство на носталгия.

Татуировки с пръски боя са много популярни особено в САЩ, където всеки град има поне 40-50 специалисти в салони за татуировки.

Татуировка с пръски боя все повече се разпространява, при досегашните методи болката е първата причина, поради която хората стоха настрана от татуировките.

Качеството на тези реализирани мечти зависи от специалната машина за татуировки. lightinthebox.com