Ако любовта си отива, как да я върнете с гръм и трясък!


Ако проявите въобръжение и въведете няколко малки изменения в съвместния ритъм на живот, любовта ще се върне отново при вас с гръм и трясък.

Представете се в изненадващ вид, променете нещо от вида с който е свикнал до болка. Всяка промяна се отразява благоприятно на чувствата. Не се превръщайте в жената-домакиня. Нека и в къщи ви виждат в различни тоалети, както англичанките, които се преобличат за обяд и вечеря. Не сме толкова бедни, че да ходим от сутрин до вечер с едни и същи дрехи. Бъдете дама, дори когато миете пода, изберете си кофа в любимия цвят, шарена четка... И модните списания на запад препоръчват на младите домакини да посрещат съпруга си с приветлив външен вид и винаги с усмивка. Ако превърнете и най-неприятната работа в леко снобско забавление и най обикновете действия изглеждат необичайни. А, мъжете ни обичат, когато сме  необичайни.

Ако чувствате, че любовта си отива бъдете необичайна.  Какво значи това ли??.

Ами много просто: любовта, която ви се струва че е избягала, може да се върне на бял кон. Ако закъснява за обяд-дайте обяда му на кучето! На любимото му място настанете любимата му тъща. Когато покани гости, излезте с  приятели. Ако е поканил важни за него персони, загорете яденето. Ако гледа световното по футбол, пуснете при него децата да си играят с  телевизора.... Наистина всичко това е необичайно, а всичко друго, което правите както ви е  възпитавала майка ви той няма да забележи и ще го приема за даденост.

И така - бъдете невероятна!