Как да задържим любимия до себе си?


Всяка жена мечтае щастието и с партньора никога да не свършва, но никой не е застрахован от изневяра и раздяла. На всички дами е известно, че е по-лесно да свалиш един мъж, отколкото да го задържиш до себе си.

Как да задържим любимия до себе си, какво да правим , за да бъде избраникът ни винаги до нас? Разбира се на този въпрос няма еднозначен отговор, както е невъзможно да се изготви рецепта за семейно щастие. Но всички психолози са на мнение, че жената със своето поведение в брака може както да отблъсне мъжа, така и да го привлече към себе си.

Ето някои прости правила:
1. Жената постоянно трябва да се грижи за себе си, ако иска да задържи мъжа. Много жени щом се омъжат, се изоставят и престават да отделят необходимото внимание за своята външност. Те не се впечатляват от няколкото качени излишни килограми, целулита, а липсата на прическа и грим в къщи ги прави твърде обикновени.

Ако не искате вашият мъж, да гледа на вас като част от интериора на жилището, никога не забравяйте за това, че сте жена, в противен случай на вас няма да помогнат никакви средства да задържите любимия. Много са важни домашните дрехи и особено бельото. Постоянно давайте на своя мъж да разбере, че вие се стараете да изглеждате привлекателна за него.

2 Старайте се да създавате разнообразие. Помнете, че всеки човек се впечатлява от новите неща.

3 Инстинкта на завоевател е много важен за мъжа. Постарайте се вашият мъж да не се отпуща и непрекъснато да изпитва нужда да ви завоюва.

4 Бъдете в неговите очи значима. Ако за тази цел трябва да измените нещо в себе си, направете го. Бъдете за своя мъж идеалната жена, за която той мечтае.

5 Винаги предизвиквайте ревност в партньора си, но най-важното не прекалявайте, предизвиквайте ревност, но не като отидете в обятията на друг. Просто вашият любим трябва да види, че вие се харесвате и на другите мъже.

6 Не го обичайте прекалено силно. Първо, това ще ви предпази от разочарования/няма идеални хора/, второ-мъжете не обичат жени, които им се отдават напълно.

7Не правете скандали за дреболии. Всичко може да се каже и обсъди с необходимия такт и уважение. Не го задушавайте с претенции.

8Не забравяйте домашния уют и вкусната храна.

Ако изпълните всичко това, вашият мъж винаги с удоволствие ще се прибира в къщи.