Ще участваме в престижния конкурс за красота Мис Интерконтинентал!


Нели Атанасова бе избрана да представя страната ни на престижния конкурс за красота Miss Intercontinental 2010. World Beauty Organization е международна компания, която е номер едно в организирането на събития посветени на красотата и моделите, именно тя организира престижния конкурс, като по този нанич дава тласък на много млади, елегантни и привлекателни хора да намерят своя посока в модните среди.

Нели бе избрана да представи българската красота на света, не случайно, тя притежава страхотна визия и е страхотна личност, в момента е студентка по право, изготвя репортажи за "Високи токчета" по Нова телевизия. Освен това е доста комуникативна личност-завършила е маркетинг и връзки с обществеността.

Ще можем да я видим в нашумелия напоследък български сериал "Стълклен дом" като секретарката на Стефан Данаилов. Рекламно лице е на Германос, ще партнира на певеца Константин във филм на Влади Въргала.

Конкурсът Мис Интерконтинентал 2010 ще се организира на един от най-красивите плажове в света, домакин е Доминиканската република. Нашето момиче ще се състезава със седемдесет конкурентки-представителки на всички континенти в Пунта Кана на 6 ноември 2010г.

Програмата на конкурса ще включва много изненади от парти на плажа, до модно шоу с топ дизайнерите на Републиката.